Jämför snabblån, privatlån och företagslån – Hittadittlån

HittadittlånAtt hitta det rätta lånet kan vara väldigt svårt. Precis som människor så är alla lån väldigt olika. Därför har vi på Hittadittlån gjort det väldigt enkelt för dig att hitta det rätta lånet för dig! Vi listar allt ifrån snabblån, privatlån och till och med företagslån.

Hur vet jag vilket lån jag ska ta?

Allt beror på helt din situation. Ifall du till exempel har fått en väldigt oväntad utgift som till exempel att din dator kanske har gått sönder och du behöver snabbt pengar. Då kan vi rekommendera ett lån utan UC. Ett lån utan UC innebär att du gör din kreditupplysning via antingen Creditsafe eller Bisnode istället för hos UC. Detta leder till att din låneprocess oftast går snabbare och smidigare än vanligt, men också att dina framtida ärenden med UC inte kommer påverkas.

Om jag behöver låna till en renovering av huset?

Ifall du är i den situationen där du behöver låna till att exempelvis renovera huset kan vi starkt rekommendera att du ansöker om ett blancolån. Då kanske du undrar vad ett blancolån är för något? Det är i princip ett vanligt privatlån, fast utan säkerhet. Dessa lån brukar oftast vara upp till 100 000 kr.

Jag har precis bildat ett företag, finns det företagslån?

Vi jämför också företagslån. Precis som med din privatekonomi så kan ditt företag åka oväntade utgifter. Det kan vara till exempel att en inventarie har gått sönder som till exempel en skrivare eller en maskin. Särskilt under dessa Corona-tider så kanske man inte har råd att köpa en ny sådan på direkten, därför kan det vara bekvämt att dela upp betalningen genom att låna pengar istället. Skulle du utsättas för något sådant så kan vi starkt rekommendera ett företaglsån.

Jag har dåligt kreditvärde, kan jag ändå ta ett lån?

Det kan vara ett fall då du har fått en betalningsanmärkning och detta är inte konstigt. Att åka på en betalningsanmärkning kan hända oavsett om du har bra eller dålig ekonomi. Många långivare idag är väldigt flexibla när det kommer till betalningsanmärkningar och kan se förbi detta. Den risken som eventuellt kan tillkomma är att räntorna kan bli ganska höga. Därför är det viktigt att läsa igenom noga innan man beslutar sig för att ta ett sådant lån. Kolla gärna på vår lista med långivare som beviljar flest.