Golvläggning eller Golvslipning i Stockholm

Golvslipning i StockholmGolvläggare och Golvslipning Stockholm är en golventreprenör som garanterar dig som kund Toppresultat!

Vi erbjuder en av Stockholms rimligaste kvadratmeterspriser och har moderna maskiner som slipar helt dammfritt! Detta ger ett perfekt resultat och nästan dammfri slipning!

Vi har valt att specialisera oss på trägolv. Här erbjuder vi en myriad med olika tjänster. Inklusive: Golvläggning, golvslipning, parkettslipning, slipning av trappor och köksdiskar.

Vi har även möjlighet att hjälpa dig att byta ut ditt gamla golv och lägga till en ny parkett.

Vi jobbar i Stockholm och närliggande förorter som exempelvis Flemmingsberg, Åkersberga och så vidare. Vi arbetar enbart med de bästa produkterna på marknaden och erbjuder även dessa till mycket konkurrenskraftiga priser.

Undrar du om ditt golv kan slipas eller bytas ut?
Även med våra strikta kvalitetskrav för slutresultatet, är det sällan vi rekommenderar att du byter ut den gamla parketten. Om det inte ska sparas, hjälper vi dig att byta parkett också.

De vanligaste problemen med golv är repor, sprickor eller lösa plankor. Det här är de saker vi jobbar med varje dag. Vi gör så att sprickor och repor inte är synliga. Lösa plankor/partier byts ut eller sätts fast med nytt lim så att det håller i många år framöver.

Reporna sitter sällan djupt i träet och försvinner även i extrema fall när golvet slipas.

Vi lever i en “grön” tid. Vi lägger större och större fokus på miljön. Det är värt att tänka att om du sandar golvet varje gång det bärs (i genomsnitt vart 15 år) kan du använda samma trä i 60 år innan det behöver bytas ut. Detta bygger på det faktum att parketten kan slipas tre gånger, vilket är det vanligaste.

Detta är ett miljömedvetet alternativ till att byta parkett vart 15 år. Genom att mala parketten bidrar man till att minska behovet av att sänka skogsområden runt om i världen.

Kom ihåg att vi erbjuder gratis inspektion, och kan sedan kommentera hur golvet blir när du slipar. Eller vi kan hjälpa till att byta golvet.

Är du fortfarande i tvivel? Kolla in vårt galleri på våran hemsida eller läs våran blogg för att se hur mycket skillnad det är före och efter slipning!