Flyttfirma i Norrköping

Flyttfirma NorrköpingHar du svårt att planera din flytt i Norrköping? Då är vi redo att hjälpa! När flyttdagen är inne, så kommer våra flyttgubbar (mellan 1-3 personer beroende på dina behov) och packeterar/transporterar ditt flyttlass säkert till din nya adress.

Vi transporterar till alla delar av Norrköping, Sverige och Europa. Så om du planerar att flytta utomlands kan vi transportera dina möbler till ditt nya hem. Priserna börjar från 600 SEK per timme.

En gång i månaden planerar vi också att resa från Norrköping till Stockholm och Göteborg och tillbaka, där du kan boka plats i den redan planerade resan. Priset börjar från 500 kr beroende på hur mycket utrymme du använder i bilen.

Om du inte hittar vad du behöver – ring oss eller skicka ett meddelande – och vi skräddarsy en lösning för dig!

Vi erbjuder:

  • Bohagsflytt
  • Kontorsflytt/företagsflytt
  • flyttning av pianon (enbart i Norrköping)
  • Flyttstädning
  • Magasinering av flyttgods
  • uthyrning av flyttbil
  • Mycket mer

Kort sammanfattat kan man säga att vi är en komplett leverantör av flyttjänster. Målet är att om du ska flytta i Norrköping så behöver du enbart vända dig till en leverantör för att få alla tjänster.

En av våra huvudsakliga aktiviteter är att hjälpa privatpersoner att flytta eller transportera vad de behöver i och runt Norrköping. Som nämnt tidigare kan vi också erbjuda flytttjänster i hela landet och Europa – om du står inför en stor flytt.

Vi har också partnerskap med ett antal företag, där vi hjälper till att transportera och leverera varor över hela landet. Vårt högsta prioritet är att ge våra kunder bästa möjliga pris, flexibilitet och expressleverans!

Vi arbetar dygnet runt – även nätter och helger. För att lära dig mer, kontakta oss genom våran telefonväxel 010-138 90 04 eller fyll ut flyttformuläret på våran hemsida https://xn--norrkpingflyttfirma-u6b.se/ “. Vi kommer att återkoppla så snart vi kan och ge dig ett exakt pris på hur mycket din flytt skulle kosta!