Elcigaretter – vad är det?

Elcigaretter Du kanske nyligen hört talas om så kallade elcigaretter. Om inte så kommer du säkert att höra talas om de väldigt snart. Elcigaretter har på senare tid blivit väldigt populära bland rökare och så kallade vapers. Frågan man kan ställa sig är dock Vad är elcigaretter?

Elcigaretter är svaret på de negativa aspekterna med rökning och traditionella cigaretter. Elcigaretten avser att ersätta cigaretten och istället för att röka nikotinet, istället röka harmlösa substanser och emulera nikotinkicken, så att du som rökare kan ersätta cigaretten och inte lida utav cigarettens negativa aspekter.

Elcigaretter är små rör som går på elektricitet. Du fyller cigaretten med önskad vätska, och därefter röker vätskan. Vätskan konverteras till ånga som blir den rök man exhalerar. Som ett exempel så kan man fylla elcigaretten med enkelt och vanligt vatten. Därefter så kan man ersätta suget för att ha något i handen och andas in/andas ut med något så harmlöst som vanligt vatten. Du andas in vattenånga och andas ut vattenånga. På så vis blir du av med suget att ha något i handen.

För andra som önskar att exempel inta medicin kan ta det som E-juice. De fyller då elcigaretten med så kallat e-juice, vilket är den vätska man vill inta och om vätskan kan intas via elcigaretter så kan man på så vis röka vätskan och således slå två flugor med en smäll. Man kan ersätta cigaretten med att röka något som inte är negativt för en utan positivt.

Elcigaretter blir allt populärare i Sverige idag och sannolikheten att du kommer höra talas om elcigaretter de kommande åren, om du inte redan gjort det, är stor.